nieuws

 • Weer een nieuwe single: eind september 2019

  6 augustus 2019

  Onlangs heeft Leen zijn nieuwe single, "Zelfs voor mij" uitgebracht. Eind september komt er alweer één aan. Vorige week is deze geschreven, wederom samen met Ralph van Manen en Wim Rebergen. Het lied is inmiddels ook al ingezongen en opgenomen. 

 • Nieuwe singel gelanceerd.

  5 juli 2019

  Begin juli is een nieuwe single van Leen uitgekomen, genaamd: "Zelfs voor mij". Het lied gaat over de misdadiger aan het kruis. Zijn leven zou spoedig voorbij zijn..... Zijn leven had hij verkwanseld. Zonder hoop, zonder uitzicht op de hemel.... Totdat.... hij beseft wie Jezus is...... .

  Dit lied heeft een dubbele betekenis. Het gaat niet alleen over de misdadiger, maar ook over jou en mij.... 

  Klik op de foto om het lied gedeeltelijk te beluisteren en als je wilt kun je het lied in z'n geheel ook downloaden, voor slechts €1,54. 

   

  Het lied is tevens te beluisteren op Spotify. 

   

   

 • Nieuw: "Muziek rondom de Bijbel"

  13 juni 2019

  Na de zomervakantie start Leen met iets nieuws. Het gaat heten: “Muziek rondom de Bijbel”. Wat houd dit in? Wat de meesten inmiddels wel zullen weten is dat Leen een zingende predikant is. Rondom zijn prediking gaat hij 'het gesproken Woord vanuit de Bijbel', al dan niet bestaande uit allerlei thema's, combineren met zang. Dit alles toegespitst op ons dagelijks leven, onder leiding van de Heilige Geest. Van hart tot hart. Zodat een ieder opgebouwd, bemoedigd en verfrist zal worden.

  Toegang gratis!

  Iets voor in jouw kerk, of op een andere plek? Neem gerust contact met Leen op.

  Tel: 0180-786635

  Email: info@leenkoster.nl

   

 • Video-clip Leen Koster live-Veel te vroeg

  18 januari 2019

  Bekijk hier de video-clip van het lied "Veel te vroeg", opgenomen in Bonfire, te Dordrecht, op 29 september, 2018.

  Leen zong dit lied speciaal voor zijn dochter, Priscilla(achtergrondzangeres met blonde haar) en zijn schoonzoon niet te vergeten. Tevens voor een ieder die met een miskraam te maken heeft gehad. Destiny, tot later.....

  KLIK op de foto om de video-clip te bekijken.

   

 • Nieuwe video clip. Leen Koster live in Dordrecht-Boven alles

  9 januari 2019

  Bekijk hier de nieuwe videoclip van Leen. Live vanuit Bonfire-Dordrecht: "Boven alles. Klik op de foto om het lied te bekijken en te beluisteren.