nieuws

 • Nieuw: "Muziek rondom de Bijbel"

  13 juni 2019

  Na de zomervakantie start Leen met iets nieuws. Het gaat heten: “Muziek rondom de Bijbel”. Wat houd dit in? Wat de meesten inmiddels wel zullen weten is dat Leen een zingende predikant is. Rondom zijn prediking gaat hij 'het gesproken Woord vanuit de Bijbel', al dan niet bestaande uit allerlei thema's, combineren met zang. Dit alles toegespitst op ons dagelijks leven, onder leiding van de Heilige Geest. Van hart tot hart. Zodat een ieder opgebouwd, bemoedigd en verfrist zal worden.

  Toegang gratis!

  Iets voor in jouw kerk, of op een andere plek? Neem gerust contact met Leen op.

  Tel: 0180-786635

  Email: info@leenkoster.nl

   

 • Nieuw lied in de maak

  13 juni 2019

  Op 20 juni a.s. zal Leen weer de studio índuiken', om een nieuw lied te schrijven en uit te brengen, wederom in samenwerking met Ralp van Manen en Wim Reebergen. Meer info volgt z.s.m. 

   

   

 • Video-clip Leen Koster live-Veel te vroeg

  18 januari 2019

  Bekijk hier de video-clip van het lied "Veel te vroeg", opgenomen in Bonfire, te Dordrecht, op 29 september, 2018.

  Leen zong dit lied speciaal voor zijn dochter, Priscilla(achtergrondzangeres met blonde haar) en zijn schoonzoon niet te vergeten. Tevens voor een ieder die met een miskraam te maken heeft gehad. Destiny, tot later.....

  KLIK op de foto om de video-clip te bekijken.

   

 • Nieuwe video clip. Leen Koster live in Dordrecht-Boven alles

  9 januari 2019

  Bekijk hier de nieuwe videoclip van Leen. Live vanuit Bonfire-Dordrecht: "Boven alles. Klik op de foto om het lied te bekijken en te beluisteren.