nieuws

 • Leen Koster Uitvaarten - Tel: 0180-757274 (24/7 bereikbaar)

  30 april 2021

  Wist u dat Leen Koster ook uitvaartondernemer is? Je vindt hem onder de naam "Leen Koster Uitvaarten"(christelijke uitvaartzorg).  Leen verzorgt christelijke uitvaartzorg op maat, geheel naar wens.  Als geen ander kent hij als predikant het hart van mensen. Het zijn uitvaarten die Leen zoveel als mogelijk zelf begeleiden zal. Van het uitzoeken van de kist, het opbaren, verzorgen van de rouwkaarten t/m de rouw/dankdienst, enzovoorts...Kortom, het verzorgen van complete uitvaarten, voor elk budget.

  Persoonlijk contact en begeleiding staan bij Leen hoog in het vaandel. Leen werkt samen met een team van gediplomeerde professionele uitvaartmensen. Zij zullen u en uw overleden dierbare met liefde omringen in deze moeilijke tijd van rouw, verdriet en gemis. In deze moeilijke tijd waarbij veel keuzes gemaakt moeten worden, is het van groot belang dat u dat in alle rust kunt doen. Zo maken ze de begrafenis, samen met u, geheel naar uw wens. U kunt ook altijd vooraf uw wensen met Leen bespreken. 

  Doe gerust een beroep Leen en zijn medewerkers. Ze zijn in heel Nederland actief, alsmede ook in België.

  Crematies uitgesloten. Vragen? Bel gerust: 0180-757274. Is er iemand overleden en wilt u dat Leen de uitvaart verzorgt? Bel dan direct na overlijden naar: 0180-757274. 

  Meer info? Zie  https://www.leenkosteruitvaarten.nl 

  Email: uitvaart@leenkoster.nl

  Tel: 0180-757274

 • Eindtijd In Beeld Conferentie is verzet naar 25 september

  10 februari 2021

   Eindtijd In Beeld Conferentie is verplaatst naar 25 september 2021.

  De "Eindtijd in Beeld Conferentie" is verplaatst en zal nu op 25 september 2021 plaatsvinden. De datum was eerst 27 maart. 

  De tickets en lunchboxen zullen gewoon geldig blijven. De conferentie was al uitverkocht, maar de kans bestaat dat er voor een grotere zaal gekozen zal worden.U kunt dus toch reserveren. Er is een grote belangstelling voor. Vragen? Stuur een mail naar: info@leenkoster.nl 

  Voor tickets: https://www.eventsforchrist.nl/event/eindtijd-in-beeld-conferentie

   

  De volgende onderwerpen zullen  o.a. aan bod komen:

  • De vrouw op het beest
  • De opname van de gemeente en de grote verdrukking
  • Wat hebben Noach en Lot ons te zeggen?
  • De tekenen van de eindtijd
  • De staat van de huidige kerk
  • Corona
  • en meer…..

   Eventsforchrist: Leen Koster, staat ook wel bekend als ‘de zingende Dominee’ en is van Joodse komaf. Hij is inmiddels geen onbekende meer. Hij spreekt dan ook in heel wat kerken, zowel in Nederland, alsmede in het buitenland. Leen is naast voorganger, ook zanger en  schrijver. Hij is de medeauteur van het boek “De waarheid over de eindtijd”.

   

  In November 2019 gaf Leen :De Eindtijd in Beeld Conferentie" in Suriname. Tijdens deze reis mocht hij een award in ontvangst nemen als dank en waardering voor deze eindtijd conferentie.

   

  Het zijn echt zeer mooie en levendige studies, mede door de heldere uitleg, i.c.m. met films, foto’s en teksten. De Bijbel komt zo helemaal tot leven. Het was echt zeer boeiend en heel leerzaam voor mij”, aldus een reactie van een bezoekster.

   

  Registratie verplicht. Kosten 3 euro. Let op: Zonder registratie kunt u niet naar binnen! 

   Lunch

   Lunch bestellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een lunch-box kost 10 euro en dient hier besteld te worden. De lunchbox is op zaterdag 9 mei, tijdens de pauze bij de keuken af te halen, op vertoon van uw aankoopbewijs.

   

  De lunchbox bestaat uit: Vers bolletje kaas, vers bolletje kipfilet, een krentenbol, een flesje water, appel, Mueslireep, pepermuntje en koffie of thee. 

   


  Nieuwe Datum: 25 september 2021

  Aanvang: 10:00 - tot +- 17:00

  Plaats: Nieuwerkerk aan den IJssel

  Adres: VEG Het Kruispunt - Goudmos 67a 

  Alle eerder gekochte tickets blijven geldig.