nieuws

 • Come Home -Praise/Home Coming

  9 februari 2018

  Vocalgroep " Come Home" : Een tijdje geleden heeft Leen aangegeven dat hij graag een nieuwe zanggroep wilde gaan samenstellen. Naast de Nederlandtalige songs die we van hem gewend zijn, wil Leen ook  oude hymns en Home Coming-songs ten gehore gaan brengen. Na een oproep te hebben gedaan, hebben een aantal mensen zich bij hem aangemeld. Dit beviel zo goed dat er gelijk is doorgepakt. De vocalgroep "Come Home" is in het leven geblazen.

  "Come home" bestaat uit: Leen Koster, René Diekman, Ted Nuhaan en Koos Schot. Het eerste optreden is inmiddels achter de rug, dit was op kerstavond.

  Op zaterdag 17 maart zal er in Waalwijk een eerste "Home Coming concert" gegeven worden. Oude gospels, zowel in het Nederlands alsmede in het Engels zullen o.a. gezongen gaan worden. Tevens zal Leen ook nummers van zijn cd's ten gehore gaan brengen. U bent van harte welkom! De toegang is vrij!

   

  Come Home - Hymns en Home Comingconcert

   Datum: Zaterdag 17 maart, 2018. - Aanvang: 20:00 uur.

  Locatie: Willem van Oranje College

  de Gaard 4

  Waalwijk

 • Videoclips van Engel op aarde en Foto van toen.

  16 mei 2017

  Tijdens het concert van 13 mei jongstleden waren er een aantal videoclips te zien van o.a.: Engel op aarde en "Foto van toen", van het nieuwe album van Leen, "Dichterbij dan ooit".  Bekijk hieronder de clips.